Woonzorgcentrum

Absolute zekerheid.

Wonen op maat
Zorg op maat

Als u aangeeft dat het wonen in uw eigen assistentiewoning niet zo goed meer lukt, dan is een verblijf in een zorgflat of in één van onze woonzorgkamers misschien een oplossing. Ook daar geniet u van een warme woonomgeving  met veel huiselijkheid. U wordt dichter omringd door onze medewerkers en er is een grotere ondersteuning voor wie fysiek zorgbehoevend is of voor wie geconfronteerd wordt met psycho-geriatrische gezondheidsproblemen. Ook in de laatste levensdagen bieden wij gepaste palliatieve zorg met grote aandacht voor u en uw familie.

Wonen in De Kleine Kasteeltjes geeft u absolute zekerheid: u woont comfortabel en wordt omringd met de beste zorgen, verhuizen hoeft u nooit meer te doen!

Kwaliteit op maat

Om onze kwaliteit voortdurend te evalueren is uw mening over onze dienstverlening zeer belangrijk. Ook uw mening blijft voor ons belangrijk. Om deze reden organiseren wij:

  • bewonersraden;
  • tevredenheidsmetingen bewoners, familie;
  • tevredenheidsmetingen medewerkers;
  • suggestieschrift maaltijden;
  • klachtenregister en -behandelaar.

Prijs op maat

Onze prijzen zijn transparant en worden graag toegelicht bij een eerste gesprek of kennismaking. Neem gerust contact op, dan geven we u graag alle informatie.