Kwaliteit

DKK investeert in vertrouwen, levensvreugde en aangepaste infrastructuur.

Dit zijn de hoekstenen van onze werking. Dit realiseren we door te  werken volgens het principe van de “kwaliteitsdriehoek”, welke door ons vertaald werd naar onze eigen visie van onderhandelde zorg op maat.     

Kwaliteit bereik je maar in  een evenwicht tussen drie gelijkwaardige partners. Drie partners in zorg met verschillende belangen: de cliënt, de medewerker en de organisatie.

Het belang van de cliënt en zijn/haar nabije omgeving (familie, vrienden en goede kennissen) bestaat erin om een hoogstaande kwaliteitsvolle gepersonaliseerde zorg op maat te ontvangen tegen een aanvaardbare prijs in een veilige en aangename omgeving. Kwaliteitszorg met aandacht voor zowel zorg als wonen. De cliënt moet ervan overtuigd zijn  dat de verhouding prijs/kwaliteit in orde is. Onderhandelde zorg op maat tegen een verantwoorde prijs in een fijne omgeving. MAATZORG !

Het belang van de medewerker bestaat erin om zijn/haar taak naar behoren te kunnen uitvoeren binnen een aangename werksfeer, met een aanvaardbare werkdruk en met  aandacht voor de eigen gezinssituatie. De medewerker moet  het gevoel hebben dat er een evenwicht is tussen  werk en gezinsleven. En dit tegen een goed loon. MAATWERK !

Het belang van de organisatie bestaat erin om een zeer degelijke  zorg te verstrekken aan een marktconforme prijs. Een prijs die de organisatie in staat moet stellen een beleid te voeren dat toekomstgericht is en continuïteit garandeert. Een maatschappelijk te verantwoorden prijs binnen een duidelijke visie en een specifiek profiel. MAATPRIJS !

De Kleine Kasteeltjes

DKK Brecht


Kleine kasteeltjesweg 1, 2960 Brecht

+32 (0)3 330.10.20

info@dekleinekasteeltjes.be

DKK Tongeren


Koninksemsteenweg 66, 3700 Tongeren

+32 (0)12 39.81.81

info@dekleinekasteeltjes.be

DKK Renaissance


Clos du Chemin Creux 6A, 1030 Schaarbeek

+32 (0)2 247.76.00

renaissance@dekleinekasteeltjes.be

Merlijntje


De Lalainglaan 11, 2960 Brecht

+32 (0)3 330.10.74

annickm@dekleinekasteeltjes.be
hildeb@dekleinekasteeltjes.be